Dāvanas, visā Latvijā

Drukāt

Sky Dream Clinic, SIA, Zobārstniecības un estētiskās medicīnas klīnika Mārupē

Malduguņu 2, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Par mums:

Sky Dream Clinic neapšaubāma priekšrocība ir integrēta pieeja pacientu ārstēšanā, kas nozīmē, ka visi klīnikas augsti specializētie zobārsti strādā vienotā komandā. Pateicoties tam, jūs taupāt savu laiku un nervus, jo nav patstāvīgi jāmeklē iespēja pierakstīties pie vajadzīgajiem speciālistiem, kas parasti ir pieejami dažādās klīnikās un medicīnas centros. Vēl viena svarīga Sky Dream Clinic priekšrocība ir sava digitālā zobārstniecības laboratorija, kurā tiek izgatavoti venīri, kroņi, dažādas kapes, ķirurģiskie gidi. Tas ļauj ārstējošajam ārstam nepastarpināti kontrolēt laboratorijas izstrādājumu kvalitāti, kā arī ievērojami samazina protezēšanas laiku un pacienta apmeklējumu skaitu pie zobārsta. Šāda uzmanīga attieksme pret pacienta veselību ļauj klīnikā veiksmīgi veikt 20 000 zobārstniecības manipulāciju gadā.

Dental Check – Up

Pirmajā vizītē Sky Dream Clinic stundas laikā jums tiks veikta kompleksa zobu diagnostika ar jaunākajām tehnoloģijām – fotofiksāciju, 3D datortomogrāfiju – kas izmeklējumu procesu padara pavisam vienkāršu un nesāpīgu. Pēc tam izmeklējumu rezultāti tiek atainoti uz lielā ekrāna un detalizēti izklāstīts mutes dobuma veselības stāvoklis, izveidots ārstēšanas plāns un veikti pieraksti pie klīnikas speciālistiem, kā arī sniegti individuāli ieteikumi par turpmāko ārstēšanu un/vai profilaksi.

Pakalpojumi

Sky Dream Clinic pakalpojumu spektrs nosedz it visas stomatoloģijas nozares:

✓ zobu ārstēšana; ✓ ķirurģija un implantācija; ✓ protezēšana un estētiskā restaurācija; ✓ endodontija (zobu ārstēšana ar mikroskopa palīdzību); ✓ ortodontija (sakodiena korekcija ar breketēm vai kapēm); ✓ smaganu slimību ārstēšana (periodontologa pakalpojumi); ✓ zobu balināšana ar dažādām metodēm; ✓ zobu higiēna; ✓ bērnu zobārstniecība, kā arī sedācija ar smieklu gāzi, kas jutīgiem pacientiem krietni palīdz mazināt trauksmes sajūtu.

Vispārējā anestēzija

Savukārt jaunajā filiālē Mārupē ir pieejama medikamentozā sedācija, kas ļaus veikt sarežģītākas un ilgākas ķirurģiskās manipulācijas. Šis pakalpojums īpaši palīdzēs izvairīties no stresa bērniem.

Zobu feja

Par mazajiem pacientiem vispār ir sevišķi padomāts, jo viņiem ir ierīkots omulīgs stūrītis, tiek izsniegts diploms par izrādīto drosmi un uzdāvinātas jaukas dāvanas, savukārt īpaši noformēti kabineti rada maksimāli nepiespiestu un pat rotaļīgu vidi, kamēr prasmīgās un iejūtīgās zobu fejas gādā par vieglu un nesāpīgu ārstēšanas procesu bez asarām.

Atmosfēra 

Abas Sky Dream Clinic klīnikas atrodas gaišās un plašās telpās, kas rada mierīgu sajūtu. Klusā un mājīgā vide garantē apmeklētājiem miera un drošības sajūtu, turklāt par viņiem rūpējas augsti kvalificēti speciālisti, kuri turpina pilnveidot savas zināšanas un prasmes, lai saviem pacientiem nodrošinātu vislabāko iespējamo ārstēšanu.

 

 

Sant-Li, SIA, Ziedu salons

Ziedu piegāde - 26481711
Rīgas 128, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts:

Ziedu tirdzniecībā darbojamies jau 20 gadus! Mūsu ziedu salonos vienmēr ir skaisti, krāsaini un kvalitatīvi aprūpēti ziedi.

Esam moderni un atvērti visam jaunajam. Sekojam līdzi jaunākajām ziedu modes tendencēm.

 

Mēs sadarbojamies ar vadošajām Holandes ziedu bāzēm un lielākajiem audzētājiem no Holandes, kā arī piedāvājam augstas kvalitātes rozes ar piegādi tieši no labākajiem Kenijas un Ekvadoras rožu audzētājiem.

 

Ziedu piedāvājumu klāsts ir ļoti plašs. Sākot ar rozēm, neļķēm, gerberām, krizantēmām, lillijām, tulpēm, īrisiem, lizantēm, frēzijām, antūrijām, orhidejām, kallām un vēl daudz citu sezonas ziedu. Pie mums ir iespējams pasūtīt pilnīgi visu, ko sirds kāro.

 

Mūsu augsti sertificētās floristes piedāvā īpaši Jums radītus ziedu pušķus, ziedu kompozīcijas un telpu noformējumus.

Pasakiet mums, ko Jūs vēlaties, un par pārējo parūpēsimies mēs.

Tea Gardens, SIA

Stirnu 33-4, Rīga LV-1084
Kompānijas plašais tēju klāsts atspoguļo neatvairāmas vietas un garšas:: ✓ TEA GARDENS SIA ar tējas tirdzniecību nodarbojas no 2016. gada, saviem klientiem piedāvājot daudz un dažādas tējas, akcentu liekot tieši uz to kvalitāti. Šobrīd piedāvājam vairāk nekā 150 nosaukumu tējas no dažādiem pasaules reģioniem - pie mums atradīsiet gan klasiskās zaļās un melnās tējas, gan šo tēju maisījumus, vairāku veidu Oolong, Ķīnas pu-erh, Dienvidāfrikas rooibos un Dienvidamerikas mate, matcha pulveri, augļu tējas, fitotējas un zāļu tēju maisījumus, šķīstošo cigoriņu dzērienu un kakao pulveri. ✓ Mūsu sadarbības partneri ir tējas ražotājkompānijas Ceilonā (Šrilanka), Krasnodarā (Krievijas Federācija), Vācijā.

Jugo, SIA, Autoskola

Turpinām strādāt klātienē!
Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts:

SIA "Jugo" autoskola piedāvā autovadītāju, motociklistu apmācības Talsos, Kurzemē.

Una, dzijas Talsos

Lielā 2, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Preces:: ✓ Šūšanas piederumi ✓ Adīšanas piederumi ✓ Pērļošanas piederumi Citi piederumi: ✓ Rotaslietu furnitūra ✓ Dāvanas ✓ Dāvaņu iesaiņošanas materiāli ✓ Amatnieku izstrādājumi Par mums::

SIA "Troll Aksel" veikals "Una" nodarbojas ar šūšanas un adīšanas piederumu mazumtirdzniecību 29 gadus.

Uzņēmuma darbības mērķis ir ar augstas apkalpošanas kultūras palīdzību sniegt pircējiem labas kvalitātes daudzpusīgu preču klāstu par samērīgu cenu. To cenšoties panākt sadarbības partneru, firmas darbinieku sadarbības rezultātā, iesaistot šajā procesā arī pašus  pircējus, jo katra pircēja vēlme tiek uzklausīta un iespēju robežās izpildīta.

Par to rūpējas profesionālas un laipnas veikala pārdevējas, kas regulāri papildina zināšanas par jaunumiem dziju tirgū un adīšanas tendencēs.

Pārdevējām ir plašas zināšanas un pieredze dažādās rokdarbu tehnikās un paņēmienos, tāpēc viņas var palīdzēt atrast labāko piedāvājumu pircēja idejai.

 

KGL, SIA, Ziedu veikals Lotoss Smiltenē

Baznīcas laukums 8b, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Apraksts: Ziedu veikals Smiltenē, ziedi Smiltenē, grieztie ziedi, kāzu, līgavu pušķi, mašīnu dekorēšana, sēru vainagi, štrausi, sēru pušķi Smiltenē. Ziedu piegāde Smiltenē. Ziedi, puķes svētkiem, izlaidumiem, kristībām sveces, mākslīgie ziedi.

Fotogrāfs Edgars Kalniņš

Rīgas 181, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
Kāzu foto:

Dažas stundas | Pilns dienas stāsts

✓ Ceremonija ✓ Ceremonija + fotosesija (~2.5h) ✓ Kāzu dienas stāsts (līdz 12 stundām)  Citi pakalpojumi:: ✓ Kristību foto; ✓ Individuāla fotosesija; ✓ Sociālo tīklu foto; ✓ Dāvanu karte; ✓ Fotoautomāta noma svētkiem; ✓ Polaroid kameras noma.

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Mūsu misija: ✓ būt lietderīgiem cilvēkiem ✓ ekonomēt klientu naudu un laiku ✓ padarīt klientu dzīvi vienkāršāku un interesantāku Apraksts:

Mēs strādājam kopš 2003. gada! Preču piegāde notiek visā Latvijā, kā arī ārvalstīs. Pieejami vairāki preču saņemšanas veidi:

✓ piegāde Omniva vai Venipak pakomātos (mūsu pastāvīgie reģistrētie klienti, veicot atkārtotus pasūtījumus no 10 EUR, saņem BEZMAKSAS piegādi Omniva vai Venipak pakomātos); ✓ piegāde ar kurjerpastu; ✓ piegāde CircleK, Latvijas pasts pakomātos, DPD Paku skapjos; ✓ piegāde pasta nodaļās; ✓ personīga saņemšana mūsu ofisā Rīgā pēc iepriekšējas vienošanās.

Mēs vienmēr cenšamies piedāvāt klientam izdevīgāku piegādes veidu. Rīgas pilsētas robežās preces tiek piegādātas bez maksas, ja pasūtījumu summa virs 80 EUR. (Pasūtījumiem līdz 80 EUR piegādes maksa ar kurjerpastu ir 5 EUR.) Preču piegādes izmaksas ar kurjerpastu pārējā Latvijas teritorijā ir no 6 EUR līdz 15 EUR. Par lielu un nestandarta paku piegādes cenām lūdzam interesēties, piezvanot uz mūsu veikalu +371 29765977. Preču piegāde notiek pēc iespējas īsākā laikā.

Amarillis, veikals

Rīgas 29, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Ziedu veikals "Amarillis" piedāvā: ziedus, ziedu pušķus, ziedu kompozīcijas. Pieejami florista pakalpojumi, dāvanu iesaiņošana. Ziedi un to izstrādājumi visiem dzīves gadījumiem. Kurjera pakalpojumi.

 

VR Room, SIA

Dzirnavu 113a, Rīga, LV-1011
Piedāvājam: ✓ VR briļļu un auto simulatora pakalpojumus ✓ Pasākumu organizēšanu pie mums telpās ✓ Izbraukumu organizēšanu pie Jums ✓ Virtuālās realitātes un citas tehnikas nomu ✓ Tehnisks atbalsts Papildus informācija::

Vēlams jau iepriekš rezervēt sev vēlamo laiku, vai pirms došanās pie mums, uzzināt par pieejamību, tā kā iespējams kāds jau svin ballīti pie mums vai esam izbraukuši kādā pasākumā. Lai rezervētu sev vēlamo laiku: - Droši zvani: +371 29 992 720 - Aizpildi formu mūsu mājaslapā: - Raksti: info@vrroom.lv

SIA LIRO, Ziepju virtuve

Turpinām strādāt!
Lāčplēša 31, Rīga LV-1011
Apraksts:

"Ziepju Virtuve" nodarbojas ar daudzveidīgu ziepju un kosmētikas produktu izgatavošanu un tirdzniecību. Izgatavošanas materiāli, izejvielu tirdzniecība - formas, bāzes, krāsvielas, ēteriskās eļļas un citi materiāli. Piedāvājam plašu dizainu un smaržu ziepes - gan cietās, gan šķidrās, kā arī bāzes šampūnam un dažādas krāsvielas.

ZS Elizeja, SIA

Zemgales 29, Olaine, Olaines nov. LV-2114
Apraksts: Ziedu salons Elizeja piedāvā ziedus un ziedu kompozīcijas dažādām dzīves situācijām, kā arī dažādus kristālus un minerāļus!

Ievas aptieka

Meža 9, Rēzekne LV-4601
Ortopēdiskās zolītes, Aptiekas, aptieka, medikamenti, zāles, homeopātija, homeopātiskie līdzekļi, higiēnas preces, zīdaiņu preces, kosmētika, kompresijas zeķes, asinsspiediena mērīšana, vitamīni, uztura bagātinātāji. Aptieka Rēzeknē, Latgalē. lasāmās brilles, dezinfekcijas līdzekļi, dezinfekcijas līdzekļu tirdzniecība Rēzeknē,

Elien SPA, salons

Kaļķu 7-3.st., Rīga LV-1050
Par salonu: 2015. gada 5. aprīlī, pašā Rīgas sirdī, mēs plaši atvērām mūsu SPA salona „Elien Spa” durvis tiem, kas grib uz īsu laiku atbrīvoties no ikdienas rūpēm un pavadīt laiku sev par labu.

Mēs nosaucām salonu sieviešu vārdā Elien – kā mīlestības simbolu cilvēces daiļajai pusei. Un piedāvājām saviem klientiem mūsu kopīgu 30 gadīgo profesionālo pieredzi. Studijā strādā divi meistari: Vladimirs un Vija.

Ja godīgi atzīties, mēs neesam burvji. Mēs sirsnīgi mīlam savu lietu un dodam priekšroku „roku” darba kvalitātei, nevis visiem pārējiem SPA biznesa atribūtiem. Tieši pateicoties tam, mēs ne vienu vien reizi bijām par patiesi brīnumainu izmaiņu lieciniekiem cilvēku dzīvē, kuri izvēlējās apzinātas rūpes par sevi.

Kamilli, SIA, Skaistumkopšanas salons

Edvarta Virzas 21, Iecava, Bauskas nov. LV-3913
Apraksts: Friziera pakalpojumi, matu griešana, krāsošana, balināšana, veidošana, mazgāšana, maskas, skropstu un matu pieaudzēšana vakara frizūras, uzacu korekcija, krāsošana. Stilists Nagu kopšanas speciālists, - klasiskais manikīrs, pedikīrs, akrila, gēla nagi, nagu dizains. Profesionāla matu un nagu kosmētika, airbrush tetovējumi, vaksācija, solārijs.

Kaleja Silks, SIA

Ulbroka, Radiostacijas 9, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Zīda matu gumijas:

Aizmirsti par matu gumijas izplēstiem, nospiestiem vai sapiņķerētiem matiem - mūsu radītās zīda matu gumijas novērš ikvienu no šīm ierastajām problēmām. Zīda matu gumijas stingri notur matus, saglabājot to veselību un dabīgo skaistumu.

Zīda matu ruļļi:

Salona kvalitātes lokas bez karstuma kaitīgās ietekmes tavu matu veselībai un skaistumam. Un pats labākais - lokas gatavas kamēr tu guli!

Lubeco, SIA

"Puriņi" , Ārlavas pagasts, Talsu nov., LV-3260
Apraksts:

SIA "Lubeco" ir ģimenes uzņēmums Talsu novadā, kas audzē zemenes vairāku hektāru platībā, bioloģiskas cidonijas un pārstrādā dažādus augļus un ogas dabīgos, veselīgos produktos ar zīmolu Pikolo. Uzņēmumā ražo mīkstas un sulīgas sukādes ar izteiksmīgu garšu, kā arī vitamīniem bagātas sulas un sīrupus.  Šie produkti ir īpaši iecienīti kā dāvana sadarbības partneriem un darbiniekiem.

Liels lepnums mums ir par pašu audzēto zemeņu zīmolu “Latvijas Zemenes”, kas ir garants ikvienam pircējam, ka tiek iegādātas tiešām Latvijā audzētas zemenes. Aicinām braukt ekskursijā pie mums - parādīsim saimniecību un ražotni, kā arī dosim degustēt Pikolo gardumus! Ziemā un rudenī iespējams apskatīt ražotni, savukārt pavasarī un vasarā vēl papildus var redzēt zemeņu un cidoniju laukus.

ECO Baseini, SIA

Rīgas 49a, Iecava, Bauskas nov., LV-3913
Apraksts: Piedāvājam taisnstūra, ovāla, apaļas, banāna formas polipropilēna baseinus ar pārplūdes restēm vai skimeriem, kā arī nestandarta formu baseinus pēc individuāla pasūtījuma.

UŽAVAS ALUS, SIA, Alus darītava

"Alutiņi" , Užavas pagasts, Ventspils nov. LV-3627
Filozofija:

"Užavas Alus" pieturas pie pamatvērtībām, tādēļ alu brūvē tradicionālā veidā, izmantojot tikai četrus dabiskos komponentus - ūdeni, miežu iesalu, raugu un apiņus. Ar sev piemītošo kvalitāti un garšas sabalansētību "Užavas Alus" ir etalons alus tirgū un rāda priekšzīmi tam, kādam jābūt īstam alum.

Kalifeks24, SIA

Malnavas 15, Rīga LV-1057
Apraksts:

"Kalifeks" veiksmīgi darbojas tirgū kopš 1993. gada. Piedāvājam vairumtirdzniecībā un mazumtirdzniecībā mākslinieku preces un piederumus - pamatnes, otas, molberti, lakas, atšķaidītāji, grunts, pasteļi, albumi un vairākas citas preces. Preces skolai un birojam, rotaļlietas un attīstošās spēles bērniem, suvenīri. Konsultējam un pieņemam pasūtījumus pa telefonu. Pasūtījumu saņemšana pakomātā "Omniva”.