Dāvanas, visā Latvijā

Drukāt

Muskare, SIA

Zirņu 104a, Liepāja, LV-3411
Floristikas materiālu tirdzniecība. Trauku noma, kāzu floristika, floristika, floristika kāzu, pasākumu organizēšana, atribūtika, inventāra noma, telpu dekorēšana, dekorēšana ar dzīviem ziediem, dāvanu un suvenīru izgatavošana. Floristikas materiāli, floristikas palīgmateriāli, sizāls, filcs, spalvas, rafija, instrumenti

Gaisma, suvenīri, grāmatnīca Ventspilī

Jūras 10, Ventspils, LV-3601
Dāvanas , albumi, dāvanu iesaiņojamie materiāli, sveces, apsveikuma, ielūgumu, sēru, naudas dāvināšanas

Lamanga, SIA

Lāčplēša 62, Rīga LV-1011
Sieviešu frizieris, Vīriešu frizieris, frizieris, Matu griezums, Frizūras, Vaksācija, Permanentais make-up, Weyergans procedūras, Detox programmas, La Manga, Skaistumkopšanas salons La Manga, nagu kopšanas speciālisti, sejas kopšanas procedūras, ķermeņa kopšanas procedūras.

Rifs, peldbaseins

Priekuļi, Cēsu prospekts 46a, Priekuļu pagasts, Cēsu nov. LV-4126
Peldbaseins, peldbaseins Rifs, peldbaseins Priekuļos, peldbaseins Vidzemē, baseins bērniem, peldbaseins Cēsis, baseins, baseins Cēsīs, baseins Priekuļi, Priekuļu baseins, baseins Vidzemē, baseins Rifs, peldētapmācība bērniem, peldēšanas nodarbības bērniem, Ūdens aerobika, hidrobaseins, tvaika pirts, somu sauna, relaksējoša atpūta,

Stacijas aptieka, SIA

Stacijas 22, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Aptieka, aptieka 1, medikamenti, zāles, medikamentu tirdzniecība, kompensējamie medikamenti, uztura bagātinātāji, vitamīni, zāļu tējas, higiēnas preces, slimnieku kopšanas līdzekļi, pamperi, Seni, Tena, ārstnieciskā kosmētika, BIODERMA, EUCERIN, kosmētiskās eļļas, ēteriskās eļļas, asinsspiediena mērīšana, dāvanu kartes, atlaižu

SANDERS, Prezentreklāmas aģentūra, SIA

Oriģināla prezentreklāma un aktuāli piedāvājumi!
Braslas 29a-2, Rīga, LV-1084
Apraksts:

Individuāli izstrādātas biznesa dāvanas, reklāmas suvenīri. 24 gadu pieredze prezentreklāmā, profesionāla un aizrautīga komanda.

Oāze, veikals

Daugavas 47, Pļaviņas, Aizkraukles nov. LV-5120
Apraksts:

Ziedu veikals "Oāze" savu darbību sācis 1997. gadā, un darbojas jau 23 gadus. Ņemot vērā pircēju vajadzības, no maza ziedu veikaliņa pakāpeniski esam izauguši līdz ziedu, dāvanu un dārzkopības preču veikalam, kur var atrast lietas gan sirdij, gan praktiskiem risinājumiem.

 Ziedu piedāvājums veikalā ir plašs, sadarbojamies gan ar vietējām dārzniecībām, gan ziedu bāzēm. Piedāvājam grieztos ziedus, telpaugus, pavasara sezonā arī puķu stādus. Veicam ziedu piegādi tuvākajā apkārtnē. 

Dāvanu nodaļā var atrast skaistus glāžu komplektus, traukus, sienas dekorus, koka suvenīrus, sveces un svečturus. Veikalā veicam arī dāvanu saiņošanu. 

Dārzkopības preču nodaļā var iegādāties sēklas plašā sortimentā, arī profesionālās sēklas izfasētas sīkpakās, sīksīpolus, mēslojumus, augu aizsardzības līdzekļus, puķu podus un citas dārzam nepieciešamas lietas. 

Masiere Sanda

Kauguru 2, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pakalpojumi::

• Apkakles zonas masāža • Muguras masāža • Sejas masāža • Roku masāža • Kāju masāža • Pēdu masāža • Relaksējošā galvas masāža • Vakuummasāža • Vispārēja ķermeņa masāža • Bērnu masāža • Aromterapijas masāža • Klasiskā masāža

Linulāde, SIA, lina apģērbi

Cēsu 5, Rīga LV-1012
Apraksts: SIA "Linulāde" nodarbojas lina un vilnas dizaina apģērbu ražošanu. Tērpi ikdienai un svētkiem sievietēm, vīriešiem un bērniem.

Dailas rozes, individuālais darbs

"Rozītes" , Sēmes pagasts, Tukuma nov., LV-3110
Apraksts: 3. lielākais rožu kolekcijas dārzs Latvijā. Rīkojam ekskursijas, seminārus, kāzu ceremonijas, foto sesijas, rožu svētkus. Iespējams iegādāties rožu stādus gan uz vietas, gan internetā www.dailasrozes.lv. Dārzs ir atvērts no jūnija līdz oktobrim, par apmeklējumu iepriekš vienoties, zvanot uz 26 469604.

Eco Texture, SIA, adīšanas studija, adījumu interneta veikals

Dzirnavu 35, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Apraksts: Ražošanas uzņēmums SIA Eco Texture dibināts 2009. gadā. Pamatnodarbošanās – adīšana ar mehāniskajām adāmmašīnām, kas produkcijai piešķir īpašu kvalitāti, individuālu pieeju ražošanas procesā un neierobežotu radošo ideju pilnveidošanu. Apvienojot labākās īpašības uzņēmējdarbības attīstībai, uzņēmums nodarbojas ar dažāda apjoma pasūtījuma izpildi kā pakalpojuma sniedzējs apģērbu mazumtirgotājiem, dizaineriem, kā arī pavisam nelielu daļu savu pastāvīgo un jauno kolekciju ražošanu realizēšanai vietējā tirgū. Ražojam sieviešu, vīriešu aksesuārus, apģērba gabalus. Darbības laikā esam ražojuši aksesuārus: šalles, cepures, cimdus, zeķes, pončo, žabo utt., apģērbus: džemperi, jakas, tunikas, kleitas. Un mēs varam vēl! Uzņēmuma reālā darbība un pamatnostādne ir darboties ar videi draudzīgiem izejmateriāliem, kas ir augstas kvalitātes, nealerģiski tās lietotājiem, viegli kopjami un raksturīgi mūsu izcelsmes valstij – vilna, kokvilna, lins.

Vēja spārni, veikals

Rīgas 27, Iecava, Bauskas nov. LV-3913
Ziedu tirdzniecība, pārdošana, piegāde, ziedu pušķi, līgavu pušķi, auto noformēšana kāzām un kristībām. Floristu pakalpojumi. Skatlogu noformēšana. Bēru vainagi. Vainagu izgatavošana. Štrausu izgatavošana. Dāvanu iesaiņošana.

Istaba, krodziņš

J.Čakstes bulvāris 7, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Krodziņā savus viesus sagaida mājīgās un omulīgās telpās. Pieejamas divas zāles viesu ērtībai (mazākā - biznesa pusdienām, darījumu slēgšanai, kā arī romantiskai laika pavadīšanai).

Pieejama daudzveidīga ēdienu izvēle, dažādām gaumēm (vistas, liellopu gaļas, cūkgaļas, zivju ēdieni, omletes, dažādas pankūkas, pelmeņi, kā arī veģetārie ēdieni.) Iespējams apkalpot banketus līdz 50 personām. Pieejamas ērtas autostāvvietas.

Krodziņā "Istaba" var gardi paēst un pavadīt laiku jaukā atmosfērā. Ir iespēja telefoniski iepriekš pasūtīt ēdienu, zvanot pa tālruni 63025909.

AMV, autoskola

Parka 18, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Pakalpojumi: ✓ A1 Kategorija ✓ A2 Kategorija ✓ A Kategorija ✓ B Kategorija ✓ BE Kategorija ✓ C Kategorija ✓ CE Kategorija ✓ D Kategorija ✓ 95. kods Apraksts:

Esam autoskola, kas profesionāli veic auto-moto apmācību. AMV Autoskola Limbažos kategorijas: A1, A2, A, B, BE, C, CE, D, 95 KODS. Apmācību nodrošina profesionāli, ilggadēji pasniedzēji un instruktori ar vairāk nekā 16 gadu pieredzi. Praktiskās nodarbības autoskola nodrošina ar mācību transportu, kas ir identisks CSDD eksāmenu transportam. Mēs piedāvājam profesionālu apmācību par atbilstošu cenu. Izvēlies sev ērtāko apmācību laiku darbadienu vakaros vai brīvdienu rītos un piesakies apmācībām AMV autoskolā. NĀC! MĀCIES! BRAUC!

Rindas skola, laivu noma-viesu nams

Rinda, "Rindas skola" , Ances pagasts, Ventspils nov. LV-3601
Apraksts:

Mēs - Laine un Jānis sevi saucam par ģimenes uzņēmumu. Mūsu ģimene dzīvo Ventspils novadā mežu ieskautajā Ances pagasta Rindas ciemā, tieši blakus nelielajai Rindas upītei. Mūsu sirdīm tik mīļā un skaistā apkārtējā daba radīja vēlmi to parādīt arī citiem un likumsakarīgi domas pievērsās lauku tūrismam. Tā no 2003.g. oficiāli nodarbojamies ar laivu iznomāšanu un transportēšanu galvenokārt Rindas, Stendes, Irbes un Engures upēs. Sākot savu darbību ar 3 makšķernieku laivām, šobrīd piedāvājam un apkalpojam vairākus desmitus laivu. Tūristu ērtībai ir pieejamas vairākas ugunskura  vietas, ap kurām celt teltis, nojumīte, pirtiņa "Pie bebra" un istabiņas "Rindas skolas" ēkā. Ik gadu, ieklausoties tūristu ieteikumos un vēlmēs, cenšamies attīstīt un pilnveidot piedāvātos pakalpojumus. Vadoties no gados gūtās pieredzes, iesakām labākos variantus kā atsevišķiem  laivotājiem, tā ģimenēm vai lielākām kompānijām. Vislielāko gandarījumu un enerģijas lādiņu sniedz tūrista pateikts: "mēs jau pērn braucām ar jūsu laivām, gribējās šogad atkal…" vai "pie jums gan te ir mierīgi un labi…" . Prieks sastapt laivotājus, kas savulaik laivā sēdušies kā bērni, bet tagad laivotpriekam nododas kopā ar saviem bērniem. Tāpēc- atbrauciet, izbaudiet lielisku atpūtu, gūstiet neaizmirstamus iespaidus, bet mēs gādāsim par jūsu atpūtas servisu.

Alise, ziedu veikals

Brīvības 30, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Ziedu veikals Saldū. 

Lailux foto

Rīgas 8, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Kāzu, ģimenes, gaidību, bērnu foto sesijas, izbraukuma foto sesijas jebkurā Latvijas vietā, attālums nav šķērslis (klienta komforta zonā), foto sesijas, fotostudijā. Fotostudijā ir iekārtota atsevišķa telpa, kurā var pārģērbties, lai iejustos dažādos tēlos, izmantot Make-up speciālista un friziera pakalpojumus (par papildus samaksu) un iemalkot kopā ar fotogrāfu siltu tēju vai kafiju. Brīva, nepiespiesta un nesteidzīga atmosfēra. Individuāla pieeja katram klientam. Kopā realizēsim pašas trakākās idejas! Laipni lūgti!

Adamas, SIA, Grāmatnīca

Ģimnāzijas 32, Daugavpils LV-5401
Par grāmatnīcu:

SIA "Adamas" grāmatnīca piedāvā grāmatas, kancelejas preces, apsveikuma kartītes, kā arī kalendārus, skolas somas un metodisko literatūru. 

Harmonijas Oāze

Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Apraksts:

Esmu Diplomēta Spa specialiste ,profesionaāla masiere ar ilgstošu darba pieredzi. Zināšanas apgūtas dažādās starptautiskās skolās   un semināros gan Latvija, gan ārzemēs. Ir  ITEC  Kvalifikācija, ITEC diploms. Turpinu mācities  un pilnveidoju savas zināšanas un prasmes.  7 gadu  pieredze Latvijā un  SPA  centros  Eiropas valstīs.

Vigorius, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Alekša 12, Rīga LV-1005
Apraksts: Sudraba un zelta rotas lietas, galda piederumi no Latvijas, Krievijas, Itālijas. Rotu izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma. Sudraba ikonas.