Dāvanas, visā Latvijā

Drukāt

Nela Gems, veikals

Avotu 1, Rīga, LV-1011
Swarovski, rotaslietas, aksesuāri, auskari, rokassprādzes, aproces, brošas, kaklarotas, gravējumi, medaljons ar gravējumu, personalizētas rotas, dāvana sievietei, rotu darbnīca, dabīgie akmeņi, dabīgo akmeņu rotas, individuāla dizaina rotas, bērnu rotas, vīriešu rotas, līgavu rotas, pāru aproces, rotu piegāde, Nela Gems.

Krāčukakts, Ziedu salons

Rīgas 38, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
Pakalpojumi: ✓ Ziedi; ✓ Ziedu kompozīcijas; ✓ Ziedu piegāde; ✓ Dāvanas; ✓ Dāvanu iesaiņošana; ✓ Auto dekorēšana Dāvanas: Pie mums iespējams iegādāties visdažādākos suvenīrus, piemēram, koka izstrādājumus, krūzītes, sapņu ķērājus, pat smaržas. Piedāvājam arī gardas tējas, kafiju, sīrupus, saldumus un dzērienus.

Pūces zieds, ziedu veikals

Klientiem piedāvājam ziedu piegādi mājās vai birojā. Ziedu piegāde Gulbenē ir bez maksas.
Brīvības 56, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Pūces Zieds, ziedu veikals Gulbenē piedāvā:: ✓ ziedu pušķus svētkiem, ✓ dāvanu saiņošanu, ✓ hēlija balonus.  Par veikalu:

Pūces Zieds, ziedu veikals Gulbenē - svaigi grieztie ziedi, skaisti pušķi, uzticams serviss! Klientiem piedāvājam ziedu piegādi mājās vai birojā. Ziedu piegāde Gulbenē ir bez maksas.

ZL.LV iesaka

Alegria, eksotisko flamenko deju studija

Ogre, Ogres nov. LV-5001
DEJU KURSI IESĀCĒJIEM (FLAMENCO, VĒDERDEJAS):

DEJU Centrs "Alegria" ir vieta, kur jebkurš interesents (deju kursi IESĀCĒJIEM, deju apmācības IESĀCĒJIEM) var apgūt populāras dejas kā flamenko, vēderdejas, Dienvidindijas klasiskās dejas Bharata Natyam stilu, čigānu (Romu) dejas un Bolivudas stila dejas. Sniedzam deju priekšnesumus jūsu pasākumos, festivālos, sarīkojumos, liela mēroga pilsētu svētkos u.c.  Sazināties varat arī pa e-pastu: ilze.alegria@inbox.lv; alegria.ilze@gmail.com; WhatsApp: 29453434

 

API Sūti.lv, SIA, kurjerpasts

Mālu 28, Rīga, LV-1058
Mēs piedāvājam:: ✓ avio pārvadājumus ✓ sauszemes pārvadājumus ✓ salikto kravu pārvadājumus ✓ noliktavas pakalpojumus ✓ iepakojumu un iepakošanu ✓ ērtu sūtījumu formēšanu un iespēju importēt sūtījumu datus no excel ✓ paaugstinātu atbildību ✓ brokera pakalpojumus ✓ importēt preces no Eiropas, Āzijas, ASV un citām pasaules valstīm

Magnolica-shop.com, SIA Olivia Style internetveikals

Saulgriežu 4, Jūrmala LV-2008
Mūsu pakalpojumi atšķiras:: ✓ mēs esam ražotāji; ✓ drēbes no trikotāžas un tekstilizstrādājumiem; ✓ liela sortimenta izvele; ✓ dažādas krāsas; ✓ ražotāja garantija; ✓ modeļi, kas lieliski pieguļ figūrai; ✓ mazi, vidēji, lieli izmēri; ✓ individuala pieeja katram klientam; 100% precizitāte pasūtījumu izpildē. Lielāka izvēle un visas akcijas pieejamas tikai interneta veikalā! WWW.MAGNOLICA-SHOP.COM 

Milli Pro, Ziedu bāze

Stūrmaņu 29, Rīga, LV-1016
Apraksts: Mūsu ziedu bāzēs ir milzīga svaigo ziedu izvēle katram dzīves gadījumam. Pie mums vienmēr ir jauka atmosfēra un draudzīgi floristi - pārdevēji, kā arī zemas cenas. Katra pie mums iegādātā ziedu kompozīcija būs oriģināla un darināta ar mīlestību. Kā arī mūsu floristi izgatavos kompozīciju, palīdzēs noformēt izbraukuma ceremoniju, ņemot vērā visas jūsu vēlmes. Mēs visi mīlam ziedus, tie padara mūsu dzīvi skaistāku!

Milli Pro, ziedu bāze

Brīvības 188 k.2, Rīga LV-1012
štrausi, bēru vainagi, sēru vainagi, lentas, bēru pušķi, zārka vāka dekori, ziedi bērēm, ziedu piegāde, dāvanas , , absints, dzirkstošie vīni, portvīns, šerijs, sula, bezalkoholiskie dzērieni, kvass, minerālūdens, dāvanas

Milli Pro, Ziedu bāze

Slokas 44a, Jūrmala LV-2015
Grieztie ziedi, pušķi, telpaugi, līgavas pušķis, ziedu rotas, zaļumi, dārza augi, kāzu pušķi, puķes, skatuves dekori, rozes, puķu pasts, puķu piegāde adresātam, piespraudes, dekori, kompozīcijas, skatlogu, telpu noformēšana, piegāde. Grozi, telpu dekorēšana, galdu, grīdu, grīdas, kompozīcijas, mašīnu pušķošana, kāzu auto rotājumi,

Milli Pro, ziedu bāze

Raiņa 39, Jūrmala LV-2011
štrausi, bēru vainagi, sēru vainagi, lentas, bēru pušķi, zārka vāka dekori, ziedi bērēm, ziedu piegāde, dāvanas

Milli Pro, Ziedu bāze

Biķernieku 1, Rīga LV-1039
Apraksts: Mūsu ziedu bāzēs ir milzīga svaigo ziedu izvēle katram dzīves gadījumam. Pie mums vienmēr ir jauka atmosfēra un draudzīgi floristi - pārdevēji, kā arī zemas cenas. Katra pie mums iegādātā ziedu kompozīcija būs oriģināla un darināta ar mīlestību. Kā arī mūsu floristi izgatavos kompozīciju, palīdzēs noformēt izbraukuma ceremoniju, ņemot vērā visas jūsu vēlmes. Mēs visi mīlam ziedus, tie padara mūsu dzīvi skaistāku!

Deizia, SIA

Piņķi, Pīlādžu 4, Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2107
Galvenie darbības virzieni:

Uzņēmuma darbības pamatvirzieni ir sieviešu un bērnu apģērba šūšana un labošana.  Mūsu galvenais princips - kvalitatīva apģērba šūšana! Šujam apģērbu arī pēc individuāliem pasūtījumiem gan bērniem, gan sievietēm.

Papildu pakalpojumi: Aksesuāru izgatavošana no auduma (šalles, somiņas, jostas u.c); Rotu izgatavošanu no sīkpērlītēm un citiem materiāliem. 

Teniss Events, SIA

A.Bieziņa 9-44, Rīga LV-1029
Par mums: Kāzu un ballīšu vadīšana Latvijā un ārzemēs   Ar lielu degsmi un prieku mēs rīkojam kāzas un ballītes!   Mums ir 12 gadu pieredze šajā jomā!   Mēs vadām svinīgos pasākumus trīs valodās — angļu, latviešu un krievu.   Svinīgo pasākumu izdošanās par 80% ir atkarīga no pasākuma vadītāja     Tieši vadītājs rada svētku atmosfēru: gan kā svētku rīkotājs, gan kā nodrošinātājs vienā personā, spēdams atrisināt jebkurus jautājumus dažu minūšu laikā!   Mūsu aģentūrā par "svētku nodrošinātājiem" strādā 2 vadītāji - Artūrs Teniss un Tanya Rid - gan individuāli, gan duetā.

Mazo lāču putra - Lat food LP, SIA

Snēpele, "Atmodas" , Snēpeles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3328
Apraksts:

Bērnu pārtikas produkts - putra bērniem no 6 mēnešu vecuma. Bez cukura, tikai dabīgas izejvielas, graudaugi no Latvijas bio saimniecībām. Veselīgi un garšīgi! BIO “"Mazo lāču putra"” sausie putru maisījumi ar dažādām augļu/dārzeņu piedevām. Produktu sastāvā ir dažādi graudaugi - pilngraudu auzas, prosa, rīsi, mieži, zaļie griķi un amarants un uzņēmumā pārstrādāti bio augļu/dārzeņu pulveri vai gabaliņi.

Laidas, SIA, Ziedu salons

A.Deglava 69b, Rīga, LV-1082
Mākslīgie ziedi, gleznas, dāvanas , suvenīri. Māla podi, podos.

HUBERTS, Ieroču veikals Rīgā, SIA GMB

Turpinām strādāt klātienē!
Durbes 8, Rīga LV-1007
Apraksts:

Viens no lielākajiem mednieku preču klāstiem Baltijā. Ieroči. Optika. Munīcija. Patronu lādēšana. Mednieku apģērbi, apavi. Aksesuāri.

''HUBERTS'', Ieroču un makšķerēšanas piederumu veikals Saldū, SIA ''GMB''

Apvedceļš 15a, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Veikals "Huberts" aicina iegriezties medniekus un makšķerniekus - gan profesionāļus, gan amatierus, jo piedāvātais sortiments ir tik aptverošs, ka nepieciešamo medībām vai makšķerēšanai atradīs it visi. Munīcija un ieroči, optika un apģērbs, laivas un makšķeres - sākot no demokrātiskām sērijām līdz izcilām un ekskluzīvām.