Dāvanas, visā Latvijā

Drukāt

Copy Pro, kopētava

Turpinām strādāt klātienē!
Dēļu 4, Rīga, LV-1004
skenēšana, fotokopijas, krāsu kopēšana, kanva, kanvas, foto kanvas, foto uz kanvas, druka uz kanvas, dāvanas , , dāvana, dāvanas suvenīri, reklāmas suvenīri.

Mana Galdniecība, SIA

"Dreimaņi" , Padures pagasts, Kuldīgas nov., LV-3321
ēdienkaršu izveide restorāniem, personalizētas ēdienkartes, kokā gravētu attēlu izgatavošana, koka biznesa dāvanas , , koka suvenīri, koka lietas, koka izstrādājumi, suvenīri un dāvanas ar gravēšanu kokā, koka vizītkaršu

Rokdarbu materiālu veikals Pērļotava Ogrē

Mālkalnes prospekts 3, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Bižutērija, rotas lietas, hobija materiāli, hobija preces. Mazum un vairumtirdzniecība, rotaslietas, bižutērija, suvenīri, pērles, krelles, furnitūra. Hobija materiāli, pērļošanas materiāli, sudrabs, dabīgie akmeņi, swarovski kristāli, rotaslietu instrumenti, diegi, sēkliņpērlītes, Toho, Jablonex, Fimo. Rotu statīvi, kristāli,

Rokdarbu materiālu veikals Pērļotava

K.Barona 39, Rīga, LV-1011
Pērļošanas materiāli Rīgā. Hobija preces Rīgā. Rokdarbu veikals Rīgā. Bižutērija, rotas lietas, hobija materiāli, hobija preces. Mazum un vairumtirdzniecība, rotaslietas, bižutērija, suvenīri, pērles, krelles, furnitūra. Hobija materiāli, pērļošanas materiāli, sudrabs, dabīgie akmeņi, swarovski kristāli, rotaslietu instrumenti,

Broki, SIA

#Esam atvērti# Atslēgu serviss # Juvelierizstrādājumi
Parka 3, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts:

SIA "Broki" piedāvā juvelierizstrādājumu tirdzniecību, kā arī juvelierizstrādājumu labošanu. Pārdošanā bižutērija, dāvanas, izlejamās smaržas, pulksteņi. Remonts, atslēgu pievīlēšana, atslēgu SOS, atslēgu servisa pakalpojumi. Pulksteņu remonts, gravēšana, atslēgu pievīlēšana.

VIDZEMES PAPĪRS, SIA, Veikals

Lielā Ezera 1-3, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Piedāvājam:: ✓ Biroja papīrs ✓ Papīra preces ✓ Skolas preces ✓ Rakstāmlietas ✓ Darba vietas piederumi ✓ Biroja tehnika un piederumi ✓ Dokumentu arhivēšana un uzglabāšana ✓ Dokumentu laminēšana ✓ Datoru piederumi un aksesuāri ✓ Preces bērniem ✓ Dāvanu iesaiņošana ✓ Grāmatu apvākošana ✓ Foto preces ✓ Piekariņi un suvenīri ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Uzlīmes un to izgatavošana ✓ Sveces ✓ Kalendāri

Stenders, veikals

Slimnīcas 8, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

Latvijā ražota kosmētika. Izbaudi prieku – palutini sevi ar karstu vannu vai jebko tīksmīgāku par ātru ielekšanu dušā – ir laiks savam laikam!

Bella, ziedu salons

Ārpus darba laika pieņemam pasūtijumus pa tālruni.
Rīgas 26, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Par uzņēmumu:

Ziedu salons Bella piedāvā:

✓ grieztos ziedus; ✓ ziedu pušķus ✓ sēru ziedus un vainagus ✓ svētku dekorācijas un dekorēšanu

Ziedu piegāde Valmierā un Valmieras apkārtnē

LTC Baltija, SIA, saimniecības preču vairumtirdzniecība

Ganību dambis 30m, Rīga, LV-1005
Mūsu tirdzniecības pārstāvji: Ilze Stankus, mob. tālr. 26598354, ilze.stankus@ltcbalt.lv ✓ Rīga, Salaspils, Ikšķile, Ogre, Bauska, Iecava, Ķekava, Baldone, Jūrmala, Mārupe, Jēkabpils, Līvāni, Daugavpils, Krāslava, Aizkraukle, Koknese, Pļaviņas Solvita Loce, mob. tālr. 29121101, solvita.loce@ltcbalt.lv ✓ Rīga, Jelgava, Dobele, Olaine, Sigulda, Cēsis, Valmiera, Smiltene, Limbaži, Aloja, Ainaži, Saulkrasti, Carnikava, Ādaži, Saldus Ieviņa Akone, mob. tālr. 28374560, ievina.akone@ltcbalt.lv ✓ Rēzekne, Ludza, Balvi, Alūksne, Gulbene, Cesvaine, Ērgļi, Madona, Liepāja, Durbe, Aizpute, Skrunda, Ventspils, Ugāle, Talsi, Roja, Engure, Tukums, Kandava, Sabile, Kuldīga, Alsunga, Ēdole, Piltene

LiiR Latvia, SIA, uzkopšanas, tīrīšanas serviss

Uzkopšanas, tīrīšanas serviss Latvijā N.1
Latgales 322, Rīga LV-1063
UZKOPŠANAS pakalpojuma veidi:: ✓ Ikdienas uzkopšana ✓ Vienreizējā tīrīšana ✓ Ģenerālā tīrīšana ✓ Biroju uzkopšana ✓ Lielveikalu uzkopšana ✓ Ražotņu uzkopšana ✓ Teritoriju uzkopšana Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "LiiR Latvia" ir profesionāla teritorijas, ražotņu un telpu uzkopšanas kompānija. Uzkopšanas kompānija "LiiR Latvia" piedāvā jums plašu piedāvājumu spektru profesionālās tīrīšanas jomā – birojos, tirdzniecības centros, ražotnēs, darba telpās, tajā skaitā arī dzīvokļu uzkopšanu un māju uzkopšanu. Laiks uzkopt! Mēs lepojamies ar pieredzējušiem un profesionāliem mūsu kompānijas darbiniekiem, kuri garantē perfektu uzkopšanas kvalitāti! Mūsu telpu, teritorijas, ražotņu un dzīvokļu uzkopšanas kompānija ir lieliska izvēle jūsu tīrīšanas servisa nodrošināšanai!

Kanclers, SIA

Katoļu 7, Jelgava LV-3001
Piedāvājumā:: ✓ velosipēdi ✓ mēbeles ✓ kancelejas preces ✓ hobijlietas ✓ attīstošās rotaļlietas ✓ grāmatas ✓ skolas piederumi un somas ✓ apģērbi (visai ģimenei) ✓ saimniecības preces ✓ mazā sadzīves tehnika Par mums: SIA "Kanclers" Jelgavā ir trīs tirdzniecības vietas un interneta veikals (www.kanclers.lv), kur tiek piedāvāts ļoti plašs preču klāsts.

Soundstore.lv, Audio, video, LED tehnika, internetveikals

Turpinām strādāt klātienē!
Mellužu 13-5, Rīga LV-1067
Piedāvājumā:: ✓ Skaņas tehnika ✓ Hi-End sistēmas ✓ Gaismas tehnika ✓ Mazlietota tehnika ✓ Skatuves piederumi un efekti Iespējas:: Internetveikals arī piedāvā iegādāties dāvanu kartes un uzreiz nosūtīt tās vēlamajam īpašniekam uz e-pastu. Par mums:: Soundstore.lv ir mazumtirdzniecības interneta veikals, kurā pieejama kvalitatīva audio un video tehnika. Piedāvājuma klāstā ietilpst visdažādākie piederumi - dūmu mašīnas, kabeļi, skandas, prožektori, pārveidotāji, audio atskaņotāji un vēl daudzi citi aksesuāri. Pasūtījumus var viegli un ātri noformēt, kā arī pastāv vairākas piegādes opcijas. Pasūtīto preci iespējams saņemt Omniva pakomātos, kā arī iespējama piegāde uz mājām. Izņemot pasūtījumu soundstore.lv noliktavā Rīgā, piegāde ir bez maksas. Preces piegādes termiņš ir paredzams. Internetveikala komanda arī ir gatava sniegt konsultāciju tehniskos risinājumos un pareizā iekārtu izvēlē. Pārdošanā ir aktuālākās preces, kas guvušas arī klientu atsaucību.

NRJ Reklāmai, SIA

Iepakojums, Kalendāri, Papīra maisiņi
Starta 4a, Rīga LV-1026
Par uzņēmumu: NRJ reklāmas jomā darbojas kopš 1997. gada. Šajā laikā pieredzēts daudz – reklāmas nozares izaugsme, krīzes, jaunas tehnoloģijas un materiāli. Ir mainījušies klienti, un esam mainījušies arī mēs. No nelieliem uzlīmju ražotājiem esam izauguši par pilna servisa tipogrāfiju, kas izmanto modernas iekārtas un nodarbina vairāk nekā 30 darbiniekus, piedāvājot klientiem visplašāko produktu klāstu.

Nature Gift, SIA

"Vērdiņi" , Vidrižu pagasts, Limbažu nov., LV-4013
Produkti: ✓ Svaigas ogas ✓ Dabīgie sīrupi ✓ Veselīgās sulas ✓ Izcilās sukādes ✓ Saldās mērces, medus našķi ✓ Ogas bez cukura ✓ Sukādes šokolādē ✓ Ogu pulveri ✓ Idejas dāvanai Apraksts:

Veselīgi sīrupi, sulas un sukādes no Latvijā audzētām ogām un augiem. Mūsu produkti ir dzīvi un enerģētiski bagāti, kas iedvesmo un spēcina ķermeni un garu! Nature Gift zinātnieku radītā tehnoloģija ir vieda un īpaša, jo ļauj žāvētajiem augļiem un sīrupiem saglabāt visas tik vērtīgās uzturvielas, vitamīnus un iegūto zemes spēku. Tehnoloģija balstīta uz tā dēvēto osmozes procesu, kas ļauj cukurus pārstrādāt augļu cukuros – fruktozē un glikozē. Ražošanas procesā netiek pievienoti konservanti vai garšas pastiprinātājus. 

Īriss-Talsi, SIA, Ziedu veikals Talsos

Jaunā 19, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Ziedu tirdzniecība un floristikas pakalpojumi Talsos:: ✓ Kāzu floristika ✓ Ziedu dekorācijas ✓ Telpaugi, grieztie ziedi ✓ Ziedu kompozīcijas ✓ Dāvanu saiņošana ✓ Stikla vāzes ✓ Dekoratīvās sveces ✓ Ziedu piegāde ✓ Sēru floristika

Karlsberg, SIA, reklāmas un poligrāfijas pakalpojumi

Kvalitatīvs reklāmas iepakojums
Rūpnīcas 2, Brocēni, Saldus nov. LV-3851
Produkcija: ✓ Reģistra mapes un mapes ✓ Materiālu paraugi ✓ Veikalu displeji ✓ Kastes un maisiņi ✓ Piezīmju bloki ✓ Koka rāmji ✓ SIGN + DISPLAY 26190194 ✓ CNC griešana (koks, akrils, kompozītmateriāli) ✓ Reklāmas stendi ✓ Digitālā lielformāta druka

Commodus, SIA

Jelgavas 42, Rīga LV-1004
Apraksts: SIA COMMODUS piedāvā efektīvākos, modernākos un jaunākos apkures risinājumus. Siltumsūkņi, apkures katli, saules kolektori, kondicionieri – viss Jūsu komfortam.

Postoffi, SIA

Klijānu 8, Rīga LV-1013
Apraksts: Nestandarta un dizaina aplokšņu, papīra maisu ražošana. Ierāmēšana.

Kreimenīte, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Darba 44, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Par veikalu:

Ziedu veikals Talsos SIA "Kreimenīte" piedāvā ziedus, ziedu pušķus, ziedu kompozīcijas, ziedu rotājumus. Pieņemam pasūtījumus un veicam piegādi uz jūsu norādīto adresi.