Dāvanas, adresē Rīga

Drukāt

ALANDEKO, veikals, T/P Alfa, žalūzijas, aizkari, markīzes

Brīvības gatve 372, TC "Alfa", Rīga LV-1006
Dāvanas . Izgatavošana, tirdzniecība, vairumtirdzniecība. Iebūvētas mēbeles, garderobes sistēmas.

ALANDEKO, veikals, T/C SPICE, žalūzijas, aizkari, markīzes

Jaunmoku 13, TC "Spice Home", Rīga, LV-1046
tirdzniecība, aizkaru tirdzniecība, aizkaru sistēmas ziemas dārziem, paceļamie aizkari, paklāji, dāvana, dāvanas

ALANDEKO.COM, interneta veikals, mēbeles, paklāji, lampas

Grenču 1a, Rīga LV-1029
Par uzņēmumu: ALANDEKO darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Kopš darbības uzsākšanas ALANDEKO ir izveidojis interjera preču veikalu tīklu Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, kā arī kopš 2016. gada piedāvā ērti iegādāties preces arī interneta veikalā www.alandeko.com. Priekšrocības: ✓ Iepērcies ērti, neizejot no mājām. Profesionāli un atsaucīgi konsultanti. ✓ Visas interneta veikalā apskatāmās preces pieejamas mūsu noliktavās. ✓ Visām precēm nodrošinām 2 gadu ražotāja garantiju. ✓ Vienmēr droši maksājumi – norēķinies ar maksājumu karti vai bankas pārskaitījumu. ✓ 14 dienu naudas atgriešanas garantija.

Flora plus Imanta, ziedu bāze

Kleistu 18c, Rīga LV-1067
Ziedu veikals Rīgā Imantā piedāvā:: ✓ Griestie ziedi, ziedu pušķi, štrausi: Rozes, Krūmrozes, Lillijas, Neļķes, Gerberas, Amariļļi, Tulpes, Frēzijas, Hiacintes, Kallas, Krizantēmas, Lizantes ✓ Puķes podos: Alpu vijolītes, Ziemassvētku kaktuss, Amarillis podos, Acālijas, Hiacintes podos, Puansetijas - Ziemassvētku puķe, Orhidejas, Kaktusi, Tūjas,  Istabas augi, Telpaugi, Palmas, Citrusaugi podiņos, Ziedu kompozīcijas ✓ Floristikas materiāli, dāvanas: Bērnu mīkstās rotaļlietas, Apsveikuma kartiņas, Vāzes, Sveces, Krājkasītes, Naudas konverti, Mākslīgie ziedi, Dekori, Dāvanu saiņošana, Lentes.

Flora plus Ziepniekkalns, ziedu bāze

Valdeķu 39, Rīga LV-1058
Ziedu veikals Rīgā Ziepniekkalnā piedāvā:: ✓ Grieztie ziedi, ziedu pušķi, štrausi: rozes, krūmrozes, lillijas, neļķes, gerberas, amariļļi, tulpes, frēzijas, hiacintes, kallas, krizantēmas, lizantes. ✓ Puķes podos: Alpu vijolītes, Ziemassvētku kaktuss, amarillis podos, acālijas, hiacintes podos, puansetijas - Ziemassvētku puķe, orhidejas, kaktusi, tūjas, istabas augi, telpaugi, palmas, citrusaugi podiņos, ziedu kompozīcijas. ✓ Floristikas materiāli, dāvanas: bērnu mīkstās rotaļlietas, apsveikuma kartītes, vāzes, sveces, krājkasītes, naudas konverti, mākslīgie ziedi, dekori, dāvanu saiņošana, lentes.

ALANDEKO, veikals, T/C SKY & MORE, žalūzijas, aizkari, markīzes

Duntes 19a, TC "Sky&More", Rīga, LV-1005
Apraksts: Veikali stila entuziastiem, kuros var atrast visu mājokļa iekārtošanai nepieciešamo vienuviet. Aizkari, žalūzijas, lampas, mājas tekstils, trauki, virtuves piederumi, interjera lietas.

''ALANDEKO'', veikals T/C ''SĀGA'', žalūzijas, aizkari, markīzes

Biķeru 4, Ulbroka, Ropažu nov.
Apraksts:

ALANDEKO veikals tirdzniecības centrā SĀGA aicina Jūs ienirt interjera dizaina entuziastu pasaulē.Šeit atradīsiet jaunākās mēbeļu un gaismas ķermeņu tendences, plašu paklāju un mājas tekstila sortimentu, visas nepieciešamās lietas virtuvei un galda klājumam, kā arī neskaitāmus interjera dekorus un visburvīgākās dāvanas.Mūsu veikalā strādā arī aizkaru dizaineri, kuri palīdzēs izvēlēties tieši jums piemērotāko logu noformējumu – aizkarus, žalūzijas, markīzes, atbilstoši jaunākajām interjera iekārtošanas tendencēm un jūsu vēlmēm.

Ieliecmaisa.lv, iepakojuma materiāli

Ulbrokas 44a, Rīga LV-1021
Mēs ražojam: ✓ Papīra un kartona iepakojums ✓ Polipropilēna un polietilēna iepakojums ✓ Apdruka un pēcapstrāde Mūsu piedāvājumā: ✓ KRAFT papīra maisiņi ✓ Dāvanu maisiņi ✓ Kartona kastītes ✓ Kartona kastes - transportēšanai ✓ Iepakojumi pasta sūtījumiem ✓ Auduma maisi un somas ✓ Polipropilēna maisi ✓ Papīra maisiņi ar plakanu pamatni ✓ Maisi ar zip-lock aizdari ✓ Papīra tūtas ✓ Materiāli dekorēšanai ✓ Lentes un auklas ✓ Aploksnes un kartītes ✓ Maisiņu aizdares ✓ Papīrs ✓ Polsterētās aploksnes ✓ Iepakošanas līmlente ✓ Iepakošanas plēve ✓ Polietilēna maisi ✓ Minigrip maisi ✓ Burbuļplēves iepakojums ✓ Putu plēve ruļļos ✓ Plastmasas trauciņi

Dārza ABC, SIA

Braslas 29a, Rīga LV-1084
Vairumtirdzniecība:

Vairumtirdzniecības klientiem piedāvājam vislabāko preču sortimentu, elastīgu cenu veidošanas politiku un klienta vajadzām atbilstošus risinājumus, tādējādi nodrošinot ilggadēju sadarbību. Ja vēlaties kļūt par mūsu vairumtirdzniecības klientu, lūdzam sazināties ar "Dārza ABC" pārdošanas speciālistu rakstot e-pastu: info@darzaabc.lv

Gravokss, SIA gravēšana stundas laikā, pulksteņu, juvelierizstrādājumu remonts, gravēšana Rīgā

Kurzemes prospekts 1a, TC "Damme", Rīga LV-1067
Pakalpojumi:: ✓ Gravēšana ✓ Pulksteņu sīkremonts ✓ Pilna servisa remonts Citi piedāvājumi:: Uzņēmums galvenokārt specializējas pulksteņu remonta un gravēšanas pakalpojumos, tomēr daudzpusīgie speciālisti piedāvā arī zīmogu izgatavošanu, juvelierizstrādājumu remontu, automašīnu pults bateriju maiņu, kā arī ielas plākšņu izgatavošanu.

Aromterapeite Inga Nemše, Latvian Aroma-Essence

Vecā Biķernieku 35-1, Rīga LV-1079
Dabīgie aromterapijas produkti:

Aromterapeite Inga Nemše piedāvā no dabīgām izejvielām gatavotus aromterapijas produktus un dabīgu kosmētiku. Sev piemērotākās ēteriskās eļļas varat noteikt individuālas konsultācijas-aromdiagnostikas testa laikā. Savukārt Ingas Nemšes vadītā meistarklasē varat izgatavot savas dabīgās smaržas vai skrubi, kā arī apgūt aromterapijas pamatus.

Hortenzija, Ziedu tirdzniecība, IK DEA Blāzma

Rīgas 41, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
jubilejas pušķi, konfekšu pušķi, štrausi, sēru vainagi, sēru lentes, hortenzija, floristikas materiāli, dāvanas

Dāvana Tev, SIA

Ganību dambis 22d, Rīga LV-1045
Pakalpojumi:: ✓ Piedāvājam ātru dāvanu, vannas ziedu pušķu, dekora piegādi visā Latvijā ar DPD kurjeru vai pakomātos, individuāla pieeja klientam, ✓ Apsveikuma kartiņās veicam ierakstus pēc klienta lūguma, ✓ Bezmaksas piegāde pakomātos no 40 EUR, ✓ Iespējama dāvanu izveide no visa mūsu klāsta, iespēja piegādāt dāvanu neatklājot, kas ir sūtītājs (pēc klienta velmēm).

Greta, SIA, sveču veikals

Braslas 24b, Rīga, LV-1035
Apraksts: Viena no lielākajām sveču vairumtirdzniecības firmām Latvijas tirgū. Tirdzniecībā aptuveni 500 dažādu krāsu, formas, smaržu sveces. SIA ”Greta” preču izvēles pamatā ir kvalitāte, jaunākās tendences, praktiskums. Pateicoties vairāku gadu laikā iekrātai pieredzei, ir rūpīgi atlasīts kvalitatīvs sortiments. www.greta.lv

Pārsteigumu aģentūra, oriģinālas reklāmas dāvanas, SIA Win-Win

Prezentreklāmas dāvanas no visas pasaules!
A.Deglava 50-305, Rīga LV-1035
Par mums:

Izstrādāsim, izgatavosim uz vietas vai arī uz Jūsu pasūtījuma piegādāsim prezentreklāmu dāvanas no visas pasaules. Ātri un tieši - no ražotāja. Tikai "Pārsteigumu Aģentūra" piedāvā šādu unikālu produktu: šokolādes konfektes ar 22 karātu zelta pārklājumu! Pateicoties grauzdētajiem riekstiem konfektes vidū, šī delikatese ir bauda ne tikai acīm, bet arī vēderam. Turklāt šāda dāvana satur simbolisku vēstījumu, ja vēlaties, lai dāvanas saņēmējs sajustu, ka jūsu acīs viņš vai viņa ir vērtīgāks par zeltu. Piedāvājam dažādus iepakojumus, kurā pasniegt šīs konfektes.  Greznas dāvanas īpašiem cilvēkiem. Individuālas dāvanas, dāvanas lielās tirāžās un apjomos. Logotipi, izstrādājam firmas logo. Dizains, dizaina darbi, autordarbi. Iepakojums, iesaiņošana Jūsu firmas stilā, dāvanu lentes ar logo un jūsu firmas simboliku, vai arī jebkādu Jūsu piedāvātu attēlu. 

Elizete, SIA, Ziedu galerija - pasēdētava ELIZETE

Elizabetes 25, Rīga LV-1010
Apraksts:

Pašā Rīgas centrā, Elizabetes ielā 25, atrodas kāds ļoti īpašs ziedu salons – "Elizete". Šeit kopā ar salona saimnieci klientus priecē omulīgi kaķi un papildus košu ziedu iegādei ir iespēja ļauties dažādām radošām nodarbēm. Ļaujiet ziediem runāt savā vietā! Aizsūtiet ziedus ar mūsu kurjeru pa visu Latviju un pasauli saviem mīļajiem, draugiem vai darba kolēģiem, un tie vienmēr būs īstajā vietā un īstajā laikā. Tie esam mēs: Sanita, Roze, Lillija un Morics. Mūs četrus var satikt "Elizetē", atnākot pēc ziediem vai vienkārši ienākot sasveicināties. "Elizete" vienmēr ir bijusi mājvieta ne tikai ziediem un augiem, bet arī šiem kaķiem, kad viņi ieradās šeit kā kaķēni. "Elizete" jau ir 22 gadus veca. Šajā laikā "Elizete" ir piedzīvojusi vairākas pārvērtības. Devusies arī ārpus Latvijas robežām. Veidojam visa veida floristikas izstrādājumus dažādos notikumos: apsveikuma pušķi, kāzu dekorēšana, līgavas pušķi, sēru floristika, bēru vainagi.

Patrioti, armijas preču veikals Rīgā

Armijas preču veikals Latvijā Nr 1 !
Tallinas 94, Rīga, LV-1009
Par uzņēmumu:

"Patrioti", armijas preču, darba apģērbu, apavu veikals Rīgā. Veikalā ir pieejamas gan armijas preces, gan civilās preces aktīvai atpūtai no Zviedrijas, ASV, Vācijas, Holandes, Anglijas, Francijas. Pieejami formas tērpi, darba apģērbi un apavi, kā arī armijas apavi. Strādājam pa visu Latviju, piegāde visā Latvijā.

SIA Ceļojumu laiks, tūrisma aģentūra Rīgā

Volguntes 27-14, Rīga, LV-1046
Apraksts: Organizējam kolektīviem un skolēniem ceļojumus un ekskursijas ar autobusu gida vadībā pa Latviju, uz Lietuvu, Igauniju, Poliju, Ukrainu, Rumāniju, Skandināvijas valstīm un citām Eiropas valstīm. Organizējam ceļojumus un ekskursijas ar autobusu gida vadībā skolēniem pavasara, vasaras un rudens brīvdienās, kā arī jebkurā citā laikā. Organizējam kruīzus no Rīgas. Rezervējam viesnīcas. Noformējam ielūgumus tūrisma vīzas saņemšanai.
ZL.LV iesaka

Elston, SIA

Rīgas 24, Valka, Valkas nov. LV-4701
Apraksts:

SIA "Elston" nodarbojas ar ziedu un ziedu pušķu tirdzniecību. Mašīnu rotāšana, dekorēšana. Ziedu piegāde. Dāvanas. Kāzu pušķi. Sēru pušķi. Vainagi. Apbedīšanas pakalpojumi Valka, Valga, Valmiera. Smiltene, Rūjiena

PuķuPasaka, SIA

Viestura 24, Jūrmala, LV-2010
Puķu Pasaka preces: ✓ Ziedi ✓ Ziedu pušķi ✓ Stādi ✓ Dārza preces ✓ Dāvanas Puķu Pasaka pakalpojumi: ✓ Florista pakalpojumi ✓ Ziedu piegāde Par uzņēmumu:

Puķu Pasaka nodarbojas ar floristiku un ziedu tirdzniecību Jūrmalā. Mūsu produktos iekļauti griezti ziedi, stādi, dārza preces un dāvanas. Pie mums atradīsiet plašu, skaistu ziedu klāstu par draudzīgām cenām.