Dāvanas, adresē Centrs

Drukāt

Lamanga, SIA

Lāčplēša 62, Rīga LV-1011
Sieviešu frizieris, Vīriešu frizieris, frizieris, Matu griezums, Frizūras, Vaksācija, Permanentais make-up, Weyergans procedūras, Detox programmas, La Manga, Skaistumkopšanas salons La Manga, nagu kopšanas speciālisti, sejas kopšanas procedūras, ķermeņa kopšanas procedūras.

Nela Gems, veikals

Avotu 1, Rīga, LV-1011
Swarovski, rotaslietas, aksesuāri, auskari, rokassprādzes, aproces, brošas, kaklarotas, gravējumi, medaljons ar gravējumu, personalizētas rotas, dāvana sievietei, rotu darbnīca, dabīgie akmeņi, dabīgo akmeņu rotas, individuāla dizaina rotas, bērnu rotas, vīriešu rotas, līgavu rotas, pāru aproces, rotu piegāde, Nela Gems.

Life Harmony, SIA

Gustava Zemgala gatve 71a-4, 2.st., Rīga LV-1039
Rehabilitācijas centrs, Masāžu un rehabilitācijas centri Rīgā, Labs masieris Rīgā, Labs fizioterapeits Rīgā, Masāžas un rehabilitācijas centrs, ārstnieciskā masāža, arommasāža, relaksējošā masāža, SPA procedūras, bērnu masāža, Ājurvēdas masāža, diagnostika, fizioterapija, fitoterapijas speciālisti, smieklu terapija,

Amnis, SIA, veikals Kristīgā literatūra un dāvanas

Lāčplēša 37, Rīga LV-1011
Preces:: ✓ Bībeles ✓ Audio Bībeles ✓ Grāmatas ✓ Grāmatzīmes un kartītes ✓ Dāvanas ✓ Sveces un svečturi ✓ Mūzika, filmas un zvani ✓ Kalendāri Uzņēmuma galvenie darbības virzieni:: Uzņēmuma darbībā galvenie uzsvari tiek likti uz radošas pieejas veicināšanu kristīgām vērtībām, kā arī Kristīgās literatūras, aksesuāru un sakrālo priekšmetu realizācija mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā. Svarīga ir arī kontaktu veidošana ar esošiem un potenciāliem preču piegādātājiem un realizētājiem Eiropā un Amerikā. Iespēju robežās atbalstām un nodrošinām draudzes nozaru sekmīgu attīstību.

Ieroči, SIA, Ieroču veikals Rīgā

Turpinām strādāt klātienē!
Dzirnavu 83, Rīga, LV-1011
Preces un pakalpojumi:: ✓ Makšķerēšanas piederumi ✓ Medību piederumi ✓ Apģērbi medībām ✓ Apavi medībām ✓ Pirotehnika ✓ Tūrisma inventārs ✓ Ieroču aksesuāri Medību un makšķerēšanas veikals:

SIA „Ieroči” nodarbojas ar medībām, makšķerēšanai un tūrismam nepieciešamo preču tirdzniecību Talsos, Limbažos, Kuldīgā, Dobelē, Balvos, Liepājā, Ventspilī, Rīgā un Daugavpilī. Papildus tam, uzņēmuma veikalos iespējams iegādāties arī pašaizsardzības līdzekļus un svētku uguņošanas piederumus. Darbojas arī interneta veikals.

Fotostudijas.lv- Fotogrāfs, Fotostudijas un fototehnikas īre

Lāčplēša 70, Rīga, LV-1011
Apraksts: Fotosesijas un video filmēšana studijā vai izbraukumā. Studijas īre – divas zāles Studija1 un Studija 2 ar cikloramu. Fotosesijas dāvanu karte – lieliska dāvana ikvienam.

Pils Oranžā aptieka Sadarbībā ar Apotheka

K.Valdemāra 17a, Rīga LV-1010
Apraksts:

Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un aptiekas kosmētikas klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Apkalpošana latviešu, krievu un angļu valodā. Apotheka franšīze.

Cenueksperts.lv

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Apraksts:

"Cenueksperts.lv" ir jaunākā un modernākā cenu salīdzināšanas platforma Latvijā, piedāvājot izcilas priekšrocības kā pircējiem, tā uzņēmumiem. Šī platforma ir ieguvusi plašu atpazīstamību Vācijā, kur tā darbojas jau kopš 1999. gada un šobrīd uzskatāma par populārāko cenu salīdzināšanas vietni šajā valstī. Tagad tā ir pieejama arī Latvijā. Cenueksperts.lv atšķiras no citām cenu salīdzināšanas platformām Latvijā, izmantojot mūsdienīgu un efektīvu algoritmu. Tā piedāvā pircējiem iespēju vispirms izvēlēties konkrētu preci un modeli, pēc tam sniedzot sarakstu ar pārdevējiem un internetveikaliem, kur šo preci var iegādāties jau šodien. Šī vienkāršā un ērta sistēma ļauj pircējiem salīdzināt cenas, piegādes izmaksas un atsauksmes vienuviet, tādējādi palīdzot pieņemt informētu un pārdomātu lēmumu par pirkumu.

Platformā tiek iekļauti tikai uzticami interneta veikali, ko mēs rūpīgi pārbaudām, lai nodrošinātu augstu kvalitāti un uzticamību.

Ar "Cenueksperts.lv" jūsu uzņēmums var gūt būtisku ieguvumu, piesaistot kvalitatīvus klientus un paaugstinot pārdošanas rezultātus. Šī platforma ir solis uz priekšu Latvijas e-komercijas tirgū, piedāvājot modernus un ērtus risinājumus gan pircējiem, gan uzņēmumiem.

Cherry Picking, veikals

Baznīcas 37, Rīga, LV-1010
interjera dizains, dizaina priekšmeti, dizaina un interjera pakalpojumi, dizaina materiāli, dāvana, dāvanas , , suvenīru dāvanas , oriģinālas dāvanas , oriģināla dāvana, biznesa dāvanas , biznesa dāvana, gaismas virtene

TĀMĒŠANAS BIROJS J.D.GROUP, SIA

K.Valdemāra 93-1, Rīga LV-1013
dāvana vīriešiem, dāvana vīrietim, dāvana vīram, dāvana vīrietim dzimšanas dienā, dāvana sievietei, dāvanas , datorsomas, ādas maki ražots Latvijā, Latvijā ražotas ādas somas, sieviešu ādas somas, ražots Latvijā dāvanas

PromoHouse, SIA

Ģertrūdes 97, Rīga LV-1009
Reklāmas suvenīri, prezentreklāma, biznesa dāvanas ., Ziemassvētku dāvanas , Jaunā gada dāvanas , Lieldienu dāvanas , Jāņu dāvanas .

Love Latvia, veikals

Audēju 16, TC "Galerija Centrs", Rīga, LV-1050

Superprodukti, veikals

Matīsa 40, Rīga, LV-1009
Latvijā ražoti produkti- koka un plastmasas mēbeles, izstrādājumi no koka, dāvanas , suvenīri, mājsaimniecības

Manas dāvanas, SIA

Antonijas 22-3, Rīga, LV-1010
Internetveikali, e-komercija

Brain Games, SIA

Tērbatas 78, Rīga, LV-1001
Korporatīvās dāvanas uzņēmumu darbiniekiem.Korporatīvie pasākumi. Veikalu dāvanu kartes., , dāvanas bērniem, dāvanas ģimenei .

Brain Games, veikals

K.Barona 55, Rīga, LV-1001
Korporatīvās dāvanas uzņēmumu darbiniekiem. Korporatīvie pasākumi. Veikalu dāvanu kartes., , dāvanas bērniem, dāvanas ģimenei .

Tessi, SIA

Mūrnieku 7, Rīga, LV-1009
Dāvanas . Floristika. Vairumtirdzniecība. smalkas lentas skrapbukingam, (scrapbooking).

Prezentreklāma, SIA

Bruņinieku 78, Rīga LV-1009
Dāvanas katrai dienai, svētkiem. Suvenīri. Aptieciņas. Aproces. EKO suvenīri. Atslēgu piekariņi., Dāvanas .