Dāvanas, adresē Centrs

Drukāt

Krio, veselības centrs

Bruņinieku 35a, Rīga, LV-1001
Kriosauna, krioterapija, kriomasāža, krioprocedūra, krio, kriosauna, pretcelulīta procedūra, imunitātes nostiprināšana, ādas slimību ārstēšana, seboreja, aukstuma terapija, sporta medicīna, organisma atjaunošana, ķermeņa atjaunošana, fizikālā terapija, psoriāze, rehabilitācija, enerģijas atjaunošana, vielmaiņa, metabolisms,

LSV-Klubs, SIA, Prezentreklāmas apdrukas aģentūra

Elizabetes 45/47-509, Rīga LV-1010
Pakalpojumi un produkcija: ✓ Iepakojumu apdruka ✓ Prezentdāvanas ✓ Pildspalvas ar apdruku ✓ Auto aplīmēšana ✓ Gravēšana ✓ Informācijas plāksnītes ✓ Izkārtņu un baneru izgatavošana ✓ Kausi, balvas un medaļas

Lamanga, SIA

Lāčplēša 62, Rīga LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Sieviešu frizieris; ✓ Vīriešu frizieris; ✓ Matu griezums; ✓ Frizūras; ✓ Vaksācija; ✓ Permanentais make-up; ✓ Weyergans procedūras; ✓ Detox programmas.  Par mums:

Skaistumkopšanas salons „La Manga” sniedz frizieru un nagu kopšanas speciālistu pakalpojumus. Pieejamas efektīvas un augstvērtīgas sejas un ķermeņa kopšanas procedūras.

Lesīte I., stiliste

Elizabetes 65, Rīga, LV-1050
Dāvanas . Skaistumkopšana. Uzacu korekcija un krāsošana. Dekoratīvā kosmētika.

Life Harmony, SIA

Gustava Zemgala gatve 71a-4, 2.st., Rīga LV-1039
Par mums:

"Life Harmony" darbojas speciālisti ar ilggadēju pieredzi un zināšanām par cilvēka ķermeni un tā atveseļošanu. Rehabilitācijas centra procedūrās tiek apvienotas dažādas medicīnas un dziedināšanas metodes no visas pasaules, piemēram, senās latviešu fitoterapijas zināšanas, Tibetas medicīna, Ajūrvēda, kā arī tiek ņemti vērā jaunākie pētījumi tradicionālās medicīnas jomā. Tas veido šī centra unikalitāti un daudzpusīgo pieeju ikkatram klientam. Mēs piedāvājam ārstnieciskās masāžas, aromamasāžas, fitoterapijas, kā arī citas spa un masāžu procedūras. Tiek sniegti profesionāli apmācību kursi, lai interesenti kļūtu par pieprasītiem meistariem!

Linda, fotostudija

K.Barona 81, Rīga, LV-1001
Foto dāvanas . Individuālās foto dāvanas .

Lizante, IK

Baznīcas 20/22, Rīga, LV-1010
svētku, līgavu, līgavas pušķi, līgavas un līgavaiņa rotas, dekori, auto dekori, dekorācijas, dekorēšana, dāvanas

Love Latvia, veikals

Audēju 16, TC "Galerija Centrs", Rīga, LV-1050

Love Latvia, veikals

Stacijas laukums 2, TC "Origo", Rīga, LV-1050

Manas dāvanas, SIA

Antonijas 22-3, Rīga, LV-1010
Internetveikali, e-komercija